Plútó csoport

Csoportban dolgozó óvodapedagógusok:

Császiné Szoboszlai Ildikó-Ildikó néni tagóvoda vezető

Csobán Ilona-Ica néni

Nevelést- oktatást segítő dajka: Ludmányi Cintia

Pedagógiai asszisztens: Kállai- Palczert Anett

Kedves Látogatók, ismerkedjenek meg csoportunkkal!

A PLÚTÓ CSOPORT elhelyezkedését tekintve a második épületszárny emeleti részén található a tornaszoba közvetlen szomszédságában. Minden évben vegyes életkorú gyerekeket fogadunk; várjuk és szívesen vesszük testvérpárok jelentkezését.

Csoportszobánkat, öltözőnket és mosdóhelyiségünket folyamatosan szépítjük; igyekszünk mindig évszakoknak és aktualitásoknak megfelelő dekorációval kiegészíteni. Így otthonos és barátságos környezetben várjuk a hozzánk érkező gyerekeket.

Csoportunk mindhárom nevelője elhivatott munkája iránt; magas fokú szakmai hozzáértés és gyermekszeretet jellemez bennünket.

Igyekszünk változatos tevékenységeket és programokat szervezni a csoportunkba járó kisgyerekeknek. Délelőttönként színes foglalkozásokkal, élményszerző séták szervezésével, valamint különféle kulturális programok megtekintésével (pl.bábszínház, koncert, meseelőadás, könyvtárlátogatás) tesszük változatossá a napjainkat. Szívesen kirándulunk óvodai és csoportszervezésben is.

Aktívan veszünk rész az óvodánk tehetséggondozó programjában: Ildikó néni a zenei képességek fejlesztésében vesz részt; Ica néni pedig kézműves tehetséggondozó foglalkozásokat vezet. De nem áll távol tőlünk a többi tevékenységterület sem; nagyon szeretünk mesélni, mozogni és a gyerekek kognitív képességeinek fejlesztése céljából minden lehetséges eszközt felhasználni és beépíteni a napi munkánkba.

Bátran és készségszinten használjuk a számítógépet, mely adott a csoportunkban, így az informatikai eszközök felhasználásával még színesebbé tudjuk tenni a gyerekek számára az ismeretek átadását.

Képek csoportról