Mesevár Óvoda


Köszöntjük a Mesevár Óvoda honlapján!


"A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint  mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miértis hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű."                                    (Ismeretlen szerző)


Tagóvodánk a város legrégebben alapított óvodája, a város szívében, a víztorony közelében helyezkedik el.


Jelenleg 3 vegyes életkorú csoportba várjuk szeretettel a gyermekeket.


Életkorukból adódó mozgásigényüket nagy udvarunk adta lehetőségek mellett, jól felszerelt tornaszobánk és műfüves pályánk elégíti ki.


Tevékenységközpontú Pedagógiai Programmal dolgozunk, folyamatos párhuzamos tevékenykedtetésen keresztül ismertetjük meg a gyermekekkel a világot, és készítjük fel őket az iskolára.


Mindemellett fejlesztő szobánkban logopédus, óvodapszichológus, fejlesztőpedagógus foglalkozik szükség esetén a gyermekekkel, és esetenként gyógypedagógus vagy konduktor is segíti a fejlesztést.


Tehetségpontként a tehetségígéreteket műhelyfoglalkozásokon segítjük a fejlődés, a kibontakozás útján.


Örökös Boldog Óvoda vagyunk, mely címet egyedül birtokoljuk a hajdúszoboszlói óvodák közül. Hogy mi is a Boldog Óvoda? A gyermekek mindennapjaiba boldogságórákat csempészünk lelki egészségük megőrzése, fenntartása érdekében, valamint azért, hogy későbbi életük során mutatkozó akadályokat könnyebben tudják venni. (https://boldogsagora.hu/)


Mindennapjainkat színesítő programok:"Ha nem ismered a fákat, eltévedsz az erdőben, de ha nem ismered a meséket, eltévedsz az életben."                                                                                                                                          (szibériai közmondás) 


További Információkat talál dokumentumainkban, illetve híreink és galériánk között böngészve.

Képek Óvódánkról