Katica csoport

Csoportban dolgozó Óvodapedagógusok:

Teleki Hajnalka

Rózsa Regina

Nevelő-oktató munkát segítő dajka: Kormos Tünde

Csoportszobánk a főbejárat földszinti részén helyezkedik el és ugyanúgy saját mosdó és öltöző tartozik hozzá mint óvodánk másik öt csoportjához.

A KATICA csoport kellemes hangulatú; a meleg, vidám színek dominálnak benne. Dekorációját mindig az adott évszaknak és aktualitásoknak megfelelően készítjük. Jelenleg 25 vegyes életkorú kisgyerek jár csoportunkba és ez a létszám viszonylag állandó.Fontosnak tartjuk a gyerekek szabad játékát, melyhez biztosítjuk a megfelelő helyet, időt,élményeket, játékokat, eszközöket.

Projekt módszerrel dolgozunk, egy- egy téma feldolgozása több napon, vagy akár több héten keresztül, komplex formában valósul meg.

Igyekszünk minél több időt tölteni a szabadban, hogy ezzel is elősegítsük a gyerekek egészséges mozgásfejlődését, az egészséges életmódra nevelést.

Alapvető nevelési elvünk a gyerekek feltétel nélküli elfogadása, hiszen mindegyikük olyan, mint egy kis katica: néhányan magasabbra tudnak repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Mindegyik más, mindegyik különleges!

Képek csoportról